Babagan Kita

Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas Semen Carbide Nanchang (NCC) minangka perusahaan sing dikontrol negara, sing asale saka 603 Plant sing didegake wulan Mei 1966. Iki diganti jeneng dadi Nimbang Carbide Cemented ing taun 1972. Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas Cemented Carbide Nanchang. Iki dikelola langsung karo China Tungsten High Tech Materials Co., Ltd. Lan uga dadi anak perusahaan inti China Minmetals Group Co., Ltd.

  • 212

Warta

Produk Paling Anyar