Cemented Carbide insert PVD Coating Cnmg120404 / Cnmg120408 / Cnmg120412 Digunakake kanggo Nguripake Baja tahan karat

Katrangan singkat:


  • Jeneng Produk: Sisipan Nguripake sing Bisa Diindeks
  • ukuran: CNMG120404 / CNMG120408 / CNMG120412
  • materi apa: waja tahan karat
  • panggunaan: nguripake alat
  • Asal Produk: Cina
  • Lapisan: Lapisan PVD
  • Aplikasi: Mesin Gabungan, Bubut
  • Wektu kiriman: 7-25 Dina
  • Kapasitas pasokan: 1.00.000 pcs / Wulan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur karbida tungsten

    1. Kekerasan dhuwur

    2. tahan abrasi lan korosi sing dhuwur.

    3. resistensi tekanan dhuwur

    4. resistensi suhu dhuwur

    5. Produk kanthi peralatan canggih lan pengerjaan sing sampurna

    Pengantar Kelas

    1
    21

    Jinis liyane saka sisipan CNC kita

    1

    Proses Produksi

    1

    Kontrol Kualitas

    1. Kabeh bahan baku dites kanthi kapadhetan, kekerasan lan TRS sadurunge digunakake. 

    2. Saben produk mlebu liwat proses lan inspeksi pungkasan. 

    3. Saben batch produk bisa dilacak.

    4. Saben potongan produk bakal dipriksa lan dites sawise rampung produksi lan sadurunge dikirim.

    5. Sertifikat dimensi & inspeksi bisa diwenehake miturut kebutuhan pelanggan.

    6. Verifikasi dimensi sampel para pelanggan bisa diwenehake.

    7. Panjaluk Pelanggan bakal dijawab sajrone 24 jam.

    8. Profesional komunikasi sing efisien terus dijaga karo para pelanggan.

    Napa Pilih karbida NCC

    1) Luwih saka 50 taun pengalaman produksi lan manajemen

    2) Keuntungan teknologi sing jelas

    kita mesthi njaga posisi canggih ing kapabilitas R&D teknologi ing China, lan duwe pusat teknologi level provinsi, uga pusat analisis lan tes

    3) Sistem Pabrik Ketat

    Kita duwe sistem pabrikan sing stabil lan andal, kanthi peralatan proses canggih, profesional berbakat lan sistem jaminan kualitas sing sampurna

    4) Sistem jaminan kualitas sing sampurna.

    Kita kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, lan ngetrapake sistem tanggung jawab kualitas staf kanggo njamin layanan sing terus-terusan lan efisien kanggo klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita