Pelat Karbida Tungsten

Katrangan singkat:


  • Merek: NCC
  • Asal Produk: Nanchang, China
  • MOQ: 1 pcs
  • Conto: Kasedhiya
  • Perawatan lumahing: Kosong utawa Lemah
  • Wektu kiriman: 7-25 Dina
  • Kapasitas pasokan: 1.00.000 pcs / Wulan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur piring karbida Tungsten

    Pelat karbida semen duwe atose dhuwur, tahan abrasi lan ketahanan, tahan panas lan korosi sing apik. Iki digunakake ing lapangan ing ngisor iki:

    1. Produksi gulungan besi cor lan piso gulung krom inggil.

    2. Cocog kanggo produksi piring debit, stamping die, cold punching die, kayata stamping elektronik die.

    3. Digunakake ing produksi tembaga, aluminium, stainless steel, sheet sing digulung adhem, papan El, Q195, SPCC, pelat siliconsteel, logam, bagean standar, doyo ndhuwur lan ngisor lan cetakan kecepatan tinggi otther.

    4. resistensi nyandhang piring karbida tungsten luwih dhuwur, cocog kanggo kayu keras, balak, aluminium, batang tembaga, pemrosesan besi cor kanggo produksi macem-macem jinis motor, elektronik dadi cetakan, cetakan elektronik stamping.

    Fitur karbida tungsten

    1. Kekerasan dhuwur

    2. tahan abrasi lan korosi sing dhuwur.

    3. resistensi tekanan dhuwur

    4. resistensi suhu dhuwur

    5. Produk kanthi peralatan canggih lan pengerjaan sing sampurna

    Pengantar Kelas

    1

    Ukuran piring karbida

    1

    Proses Produksi

    1

    Solusi Industri

    1

    Napa Pilih karbida NCC

    1) Luwih saka 50 taun pengalaman produksi lan manajemen.

    2) Teknologi sing jelas maju

    kita mesthi njaga posisi canggih ing kapabilitas R&D teknologi ing China, lan duwe pusat teknologi level provinsi, uga pusat analisis lan tes.

    3) Sistem Pabrik Ketat

    Kita duwe sistem pabrikan sing stabil lan andal, kanthi peralatan proses canggih, profesional berbakat lan sistem jaminan kualitas sing sampurna.

    4) Sistem jaminan kualitas sing sampurna.

    Kita kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, lan ngetrapake sistem tanggung jawab kualitas staf kanggo njamin layanan sing terus-terusan lan efisien kanggo klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita