Penjualan Entuk Dhuwur Paling Dhuwur ing taun 2015

Ing 2015, ngadhepi tekanan meksa ekonomi sing mudhun lan penurunan rega bahan mentah lan faktor negatif liyane, Nanchang Cemented Carbide LLC maju ing persatuan, ora ragu-ragu utawa mbales wong liya kanggo ngupayakake pembangunan. Kanggo internal, nambah manajemen lan kontrol kualitas. Kanggo njaba, perusahaan kanthi aktif nggedhekake pasar penjualan ing njero omah lan luar negeri lan njupuk pesanan lan pangsa pasar. Penjualan perusahaan wis entuk pertumbuhan gedhe dibandhingake taun kepungkur lan wis tekan level paling apik: bubuk logam tungsten lan bubuk tungsten karbida luwih saka 2000 MT, ditambah 11,65%; karbida semen ana 401 MT, mundhak 12,01%; alat karbida ana luwih saka 10 yuta, ditambah 41,26%.


Wektu kiriman: Nov-25-2020