Penjualan Perusahaan Meningkat Lagi Nganggo Permintaan sing Lemah ing Setengah Pertama Taun iki

Wiwit awal 2014, rega bahan baku tungsten tetep mudhun, kahanan pasar isih kondhang ora preduli ing pasar domestik utawa pasar jaban rangkah, panjaluk banget banget. Kabeh industri kayane ana ing musim adhem.

Ngadhepi kahanan pasar sing serius, perusahaan ngupayakake nggawe inovasi model sales lan nggawe saluran sales anyar, sementara iki, perusahaan ngirim barang produk anyar menyang pasar supaya entuk kesempatan anyar lan luwih akeh pangsa pasar.

Ing paruh pertama 2015, penjualan produk utama mundhak maneh dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur, kanthi dhasar penjualan 2014 mundhak banget tumrap penjualan 2013.

Jumlah penjualan bubuk logam tungsten lan bubuk karbida ngrambah nganti luwih saka 200 metrik ton saben wulan sajrone telung wulan pungkasan. Penjualan kasebut saya dhuwur ing sejarah. Nganti pungkasan wulan Juni, jumlah penjualan 65,73% saka penjualan taun iki, uga 27,88% luwih dhuwur tinimbang penjualan ing periode sing padha taun kepungkur.

Jumlah penjualan karbida semen 3,78% luwih dhuwur tinimbang penjualan ing periode sing padha taun kepungkur.

Kuantitas penjualan alat presisi yaiku 51,56% saka penjualan sing direncanakake taun iki, lan 45,76% luwih dhuwur tinimbang penjualan ing periode sing padha taun kepungkur, uga kena pengaruh sejarah.


Wektu kiriman: Nov-25-2020