Apa telung pasar utama produk karbida tungsten?

Apa telung pasar utama produk karbida tungsten saiki? Bagian paduan sing angel duwe otomotif, medis, pasar energi anyar, apa sampeyan yakin? Apa sampeyan ngerti? Nyuwun tulung dakkirimake menyang dina iki.

Umume digunakake ing bidang otomotif. Sawise ngecor, nggawe sinter, logam utawa bubuk paduan lan proses liyane kanggo ngasilake bagian karbida semen sing digunakake ing macem-macem industri. Sawise 70 taun pembangunan, bagean karbida semen wis dikembangake kanthi bertahap saka ngganti bagean besi cor kanthi kekuatan sing sithik lan sifat sing cukup sederhana supaya bisa ngganti bagean casting lan forging kanthi bagian kekuatan sing dhuwur lan dadi pengganti efektif kanggo mesin utawa casting bagean.

Industri hilir karbida semen bisa dadi bagean mobil, komponen motor, komponen kompresor lan aksesoris liyane, saka perspektif industri mesin karbida karbida semen global, pasar penjualan produk karbida tungsten paling gedhe yaiku industri otomotif, teknologi karbida semen bagean, syarat kualitas paling dhuwur ing pasar.

232


Wektu kiriman: Nov-27-2020