Warta Perusahaan

  • What is the three major market of tungsten carbide products?

    Apa telung pasar utama produk karbida tungsten?

    Apa telung pasar utama produk karbida tungsten saiki? Bagian paduan sing angel duwe otomotif, medis, pasar energi anyar, apa sampeyan yakin? Apa sampeyan ngerti? Nyuwun tulung dakkirimake menyang dina iki. Umume digunakake ing bidang otomotif. Sawise nyetak, nyaring, logam utawa campuran paduan ...
    Waca liyane
  • Penjualan Entuk Dhuwur Paling Dhuwur ing taun 2015

    Ing 2015, ngadhepi tekanan meksa ekonomi sing mudhun lan penurunan rega bahan mentah lan faktor negatif liyane, Nanchang Cemented Carbide LLC maju ing persatuan, ora ragu-ragu utawa mbales wong liya kanggo ngupayakake pembangunan. Kanggo internal, nambah manajemen lan ...
    Waca liyane
  • Penjualan Perusahaan Meningkat Lagi Nganggo Permintaan sing Lemah ing Setengah Pertama Taun iki

    Wiwit awal 2014, rega bahan baku tungsten tetep mudhun, kahanan pasar isih kondhang ora preduli ing pasar domestik utawa pasar jaban rangkah, panjaluk banget banget. Kabeh industri kayane ana ing musim adhem. Ngadhepi kahanan pasar sing serius, t ...
    Waca liyane
  • Kebijakan Mineral Konflik

    Nanchang Cemented Carbide LLC (NCC) minangka salah sawijining perusahaan terkemuka ing lapangan Tungsten Carbide ing China. Kita fokus ing pabrikan produk Tungsten. Ing wulan Juli 2010, Presiden AS Barack Obama nandatangani "Undang-Undang Reformasi Dodd-Frank Wall Street lan Perlindhungan Pelanggan" sing kalebu bagean 1502 (b) ing ...
    Waca liyane