Pabrik Kita

Babagan NCC

Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas Semen Carbide Nanchang (NCC) minangka perusahaan sing dikontrol negara, sing asale saka 603 Plant sing didegake wulan Mei 1966. Iki diganti jeneng dadi Nimbang Carbide Cemented ing taun 1972. Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas Cb Cemented Carbide Nanchang. Iki dikelola langsung karo China Tungsten High Tech Materials Co., Ltd. Lan uga dadi anak perusahaan inti China Minmetals Group Co., Ltd.

Duwe rantai industri lengkap saka bahan baku tungsten nganti pungkasan alat panggilingan, NCC minangka salah sawijining basis paling gedhe nggabungake produksi, manajemen lan ekspor produk bubuk tungsten, batang karbida semen, lan alat pemotong mesin bolongan ing China, produke wis digunakake ing metalurgi, mesin, mobil, aerospace, penambangan geologi, elektronik, lsp.

Sawise luwih saka 50 taun pembangunan, perusahaan wis nggayuh kapasitas produksi tahunan 4.000 ton bubuk tungsten lan bubuk karbida tungsten, 1.000 ton batang karbida semen lan produk liyane, 10 juta set alat pemotong mesin karbida semen. NCC duwe 611 karyawan lan modal terdaftar RMB 279,4 yuta.

Roh Perusahaan: Nglayani para pelanggan kanthi kerja sregep

                              Menang mangsa ngarep kanthi kualitas

Jaminan Kualitas

Diverifikasi lan Disertifikasi :

Kita nggatekake kualitas produk. Sampeyan bisa mesthi gumantung karo solusi. Standar ISO 9001 nemtokake persyaratan minimal kanggo sistem manajemen mutu. Adhedhasar iki, kita terus ngoptimalake proses internal. Kanthi cara iki, sampeyan njamin paling apik ing kualitas produk, produktivitas lan daya saing. Kita wis nindakake audit rutin kanggo ngonfirmasi iki.

NCC kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen mutu ISO 9001: 2015, lan ngetrapake sistem tanggung jawab kualitas staf kanggo njamin layanan sing terus-terusan lan efisien kanggo klien.

Manajemen Kualitas

● Pemeriksaan lan persetujuan materi

● Inspeksi dimensi lan disetujoni

● Sertifikat materi sing diterbitake saben panjaluk

● Analisis sampel pelanggan kasedhiya

Pabrik

Kita duwe peralatan canggih lan insinyur sing duwe pengalaman, lan saben produk dites sajrone siklus produksi supaya cocog karo spesifikasi sing wis ditemtokake.

Sistem jaminan kualitas njamin mung produk sing paling apik sing bisa dikirim menyang para pelanggan lan kabeh pengiriman mesthi tepat waktu.

1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)
1 (7)
1 (8)
212

Riset & Pengembangan

Departemen Riset & Pangembangan kita mesthi darmabakti kanggo nggunakake keahlian sing paling apik ing teknologi lan produk canggih kanggo nyedhiyakake kebutuhan pelanggan sing ana lan mbesuk. NCC mesthi njaga posisi canggih ing kapabilitas R&D teknologi ing China, lan duwe pusat teknologi level provinsi, uga pusat analisis lan tes, kanthi 112 personel nyekel gelar profesional lan teknis senior, gelar master utawa luwih dhuwur.

NCC wis nyiyapake laboratorium profesional kanggo nyoba sifat lan paramèter bubuk tungsten karbida lan waja karbida tungsten, laboratorium profesional ing uji panggilingan alat kanggo nganakake uji panggilingan komparatif ing macem-macem bahan karbida semen.

NCC duwe pusat teknologi tuas provinsi, sing melu revisi lan formulasi 12 standar nasional sing entuk 18 paten resmi, kalebu 3 paten penemuan lan 15 paten model utilitas.

Kangge, Kita wis nggawe kerjasama teknis jangka panjang lan stabil karo universitas utama lan institusi riset ilmiah sing kondhang.

Kanthi tujuan kanggo nyukupi kabutuhan masing-masing mitra, kita terus-terusan golek cara kanggo ngapikake lan nggawe alat pemotong premium sing nyuda biaya lan nambah produktivitas, sanajan kanggo kondisi sing paling tantangan.

Ing NCC, proses manufaktur komprehensif lan standarisasi, wiwit bubuk mentah olahan nganti kosong pungkasan.

Ora ana usaha sing dilalekake ing Dept R&D kita, lan perusahaan kanthi sakabehe ngupayakake nyedhiyakake kosong sing nambah produktivitas, nyuda biaya pelanggan lan mbantu nggawe produk sing bisa dipercaya.

Tanggung jawab Sosial

Ing NCC, kita negesake manawa kesehatan lan keamanan karyawan iku penting lan duwe prioritas utama lan dadi dhasar tumindak kita. Kita setya nglindhungi lingkungan lan manajemen ditindakake kanthi ketat miturut Sistem Manajemen Lingkungan ISO 14001.