Blades Tungsten Carbide Circular

Katrangan singkat:


  • Merek: NCC
  • Asal Produk: Nanchang, China
  • MOQ: 1 pcs
  • Conto: Kasedhiya
  • Wektu kiriman: 7-25 Dina
  • Kapasitas pasokan: 1.00.000 pcs / Wulan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Utama

    1) biaya konsumsi piso kurang.

    2) Kontrol kualitas sing ketat kanggo katup sing apik banget.

    3) Presisi tinggi, intensitas tinggi.

    4) Kekerasan banget, deformasi termal cilik.

    5) Cocog karo lamarane.

    6) Kurangi kualitas pinggiran sing ora ditemtokake.

    7) Tambah daya tahan agul-agul lan nyuda wektu retooling.

    8) Kualitas nglereni sing apik, kinerja nglereni sing stabil lan andal.

    Lamaran

    Produk sing ditrapake kanggo macem-macem industri lan lapangan, produk kasebut digunakake akeh ing keramik, mesin cetak, kertas, karton, tabung kertas, kehutanan, mesin plastik, mesin panganan, tekstil, elektronik, industri ringan, foil tembaga foil aluminium, film logam, tembakau , bahan rokok, bahan kemasan, film BOOP, sealing pinggiran, segel, mesin penyegelan ngisor, proses kayu, kemasan panganan, kawat lan kabel, peleburan baja, pembuatan kapal, bahan kimia, tekstil, plastik, kulit, industri industri plastik lan industri liyane.

    Napa Pilih Alat Nglereni Karbida Tungsten

    1.Entuk biaya

    Carbide (tungsten utawa titanium) luwih becik ngilangi panas tinimbang baja. Dadi, nalika nggunakake alat kasebut, sampeyan ora kudu mandheg asring supaya mesin adhem. Uga, disipasi iki mbantu bahan tetep kuwat amarga ora ngowahi struktur logam. Wis umur layanan dawa

    2.Motong lan Rampung sing Lebih Resik

    Salah sawijining elemen penting saka alat pemotong karbida yaiku ujung kasebut bakal tetep luwih dawa maneh. Amarga njaga ujung sing luwih tajem, tegese uga entuk reresik sing luwih resik. Apa nglereni kayu atos utawa logam, asil sing luwih resik bakal ngirit wektu lan dhuwit. Alat karbida ora bisa ngrusak gandum uga. 

    3.Umur Layanan Panjang

    Nalika nggabungake daya tahan baja karo tenaga pungkasan karbida, sampeyan bakal entuk alat sing dibangun supaya bisa tahan

    Pengantar Kelas

    1
    1

    Proses Produksi

    1

    Solusi Industri

    1

    Napa Pilih karbida NCC

    1) Luwih saka 50 taun pengalaman produksi lan manajemen

    2) Teknologi sing jelas maju

    kita mesthi njaga posisi canggih ing kapabilitas R&D teknologi ing China, lan duwe pusat teknologi level provinsi, uga pusat analisis lan tes

    3) Sistem Pabrik Ketat

    Kita duwe sistem pabrikan sing stabil lan andal, kanthi peralatan proses canggih, profesional berbakat lan sistem jaminan kualitas sing sampurna

    4) Sistem jaminan kualitas sing sampurna.

    Kita kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, lan ngetrapake sistem tanggung jawab kualitas staf kanggo njamin layanan sing terus-terusan lan efisien kanggo klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita