Tungsten Carbide Nozzle kanthi kualitas dhuwur

Katrangan singkat:

1. Nozel minangka piranti sing dirancang kanggo ngontrol arah utawa karakteristik aliran (utamane kanggo nambah kecepatan) nalika metu (utawa mlebu) kamar utawa pipa sing ditutup liwat bolongan.

2. Kanggo nozel, nozel karbida tungsten paling kasar lan awet lan menehi nilai paling apik.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur karbida tungsten

1. Kekerasan dhuwur

2. tahan abrasi lan korosi sing dhuwur.

3. resistensi tekanan dhuwur

4. resistensi suhu dhuwur

5. Produk kanthi peralatan canggih lan pengerjaan sing sampurna

Pengantar Kelas

1

Proses Produksi

1

Solusi Industri

1

Napa Pilih karbida NCC

1. Luwih saka 50 taun pengalaman produksi lan manajemen ,

2. Teknologi produksi maju, mesin presisi presisi tinggi,

3. Sistem manajemen QC ketat,

4. Kothak lan tabung sing dirancang khusus kanggo njamin keamanan pangiriman lan Maneka cara pengiriman kanggo sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita