Rod Tungsten Carbide kanthi bolongan Coolant

Katrangan singkat:


  • Merek: NCC
  • Asal Produk: Nanchang, China
  • Wektu kiriman: 3-15 Dina
  • Kapasitas pasokan: 1.000.000 pcs / Wulan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Pambuka rod karbida

    Batang karbida semen / bar bunder kanthi bolongan pendingin kanggo panggilingan duwe macem-macem dimensi, kosong utawa rampung, lan macem-macem nilai kanthi aplikasi sing beda kanggo pilihan pelanggan.

    1) resistensi nyandhang sing apik, kateguhan sing luwih dhuwur, presisi tinggi, deformasi sing luwih apik lan resistensi patah tulang

    2) Peralatan ekstrusi otomatis canggih kanggo ngasilake

    3) Sinter HIP lan tliti mecah supaya bisa duwe kinerja sing apik

    4) Kondisi kosong lan rampung kasedhiya

    5) Bisa tekan permukaan efek pangilon sawise tliti lan polesan sing akurat

    Fitur karbida tungsten

    1. Kekerasan dhuwur

    2. tahan abrasi lan korosi sing dhuwur.

    3. resistensi tekanan dhuwur

    4. resistensi suhu dhuwur

    5. Produk kanthi peralatan canggih lan pengerjaan sing sampurna

    Pengantar Kelas

    1
    1

    Jinis Batang karbida kita kanthi bolongan adhem

    1. Cithakan nganggo bolongan sakcara

    Toleransi

    1

    Ukuran normal batang karbida kanthi siji bolongan lurus

    1

    2.Rod kanthi bolongan loro lurus

    Toleransi

    1

    Ukuran batang rodida normal NCC kanthi bolongan loro lurus

    1

    Proses Produksi

    1

    Solusi Industri

    1

    Napa Pilih karbida NCC

    Luwih saka 50 taun pengalaman produksi lan manajemen , Teknologi produksi canggih, mesin presisi tinggi, sistem manajemen QC ketat, Kothak lan tabung kemasan khusus, Maneka cara pengiriman

    1

    1. Produksi kosong karbida tungsten

    Produk karbida kualitas apik gumantung saka 100% bahan baku prawan lan panggilingan basah canggih, mesin pencet lan tungku sinter. Kita negesake saben proses produksi kosong karbida. Kanggo njaga kothong karbida kualitas apik minangka dhasar bagean karbida rampung presisi tinggi.

    2. Proses inspeksi lan pengujian

    Kanggo mesthekake kualitas kabeh produk karbida tungsten karbida, sistem manajemen QC sing ketat sing diarani "Pusat Kontrol Kualitas" wis ditepungake. Kanthi peralatan inspeksi canggih lan inspektur profesional, kita bisa nindakake inspeksi bahan baku, inspeksi ing situs lan sawise rampung inspeksi kanggo njamin 100% produk karbida sing apik.

    1
    1

    3. Peralatan Canggih CNC

    NCC nduwe seri mesin penggiling presisi tinggi, kalebu mesin penggiling rata, mesin OD lan ID, mesin mecah tanpa Pusat lan grinding khusus. Uga duwe mesin CNC, EDM, mesin pemotong kabel lan mesin pengeboran lsp. Kanthi tenaga kerja trampil, kita bisa ngontrol presisi sing dhuwur banget kanggo saben bagean karbida.

    4. Paket lan Pengiriman

    Kothak lan tabung sing dirancang khusus bakal digunakake kanthi bener kanggo produk karbida standar lan khusus kanggo keamanan barang nalika proses transportasi. Sawetara cara pengiriman bisa kasedhiya kanggo kiriman, kayata kita bisa ngirim barang kanthi Segara, liwat udara lan perusahaan Ekspres kaya DHL / FedEx / UPS / TNT lsp.

    1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk