Tungsten Solid Carbide End Mills

Katrangan singkat:


  • Merek: NCC
  • Asal Produk: Nanchang, China
  • Ukuran Range: D1.0 ~ 20.0mm, L: 50 ~ 200mm
  • MOQ: 1 pcs
  • Conto: Kasedhiya
  • Wektu kiriman: 7-25 Dina
  • Kapasitas pasokan: 1.000.000 pcs / Wulan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Jinis pabrik pungkasan karbida

    1. Flat End Mills

    2. Mills End Hidung Bola

    3. Mills pungkasan kanggo Aluminium

    4. Radius Corner

    Rincian Nuduhake

    1

    Ukuran Normal Kita

    2

    Ukuran liyane bisa digawe saben pelanggan sarat

    Proses Produksi

    1

    Solusi Industri

    1

    Keuntungan Kita

    1.Kita duwe luwih saka 50 taun pengalaman produksi lan manajemen lan duwe rantai industri lengkap saka bubuk tungsten nganti alat panggilingan presisi.

    2.Kami nduwe kemajuan teknologi sing jelas, kita mesthi njaga posisi canggih ing kemampuan R&D teknologi ing China, lan duwe pusat teknologi tingkat provinsi, uga pusat analisis lan tes, kanthi 112 personel nyekel gelar profesional lan teknis senior, gelar master utawa ndhuwur. Kangge, kita wis nyiyapake laboratorium profesional kanggo nyoba sifat lan paramèter bubuk tungsten karbida lan paduan karbida tungsten.

    3.Kita duwe sistem pabrikan sing stabil lan andal, sing dilengkapi peralatan proses canggih kaya mesin pemrosesan ROLLOMATIC, mesin Walter; mesin DJ; profesional sing berbakat lan sistem jaminan kualitas sing sampurna.

    4. Sistem jaminan kualitas sing sampurna.

    Kita kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, lan ngetrapake sistem tanggung jawab kualitas staf kanggo njamin layanan sing terus-terusan lan efisien kanggo klien.

    5.Super 100% bahan baku asli

    Biasane, kita nggunakake Rod NCC utawa Rod GESAC (China Daratan)

    6. Lapisan Super

    Lapisan TiALN saka Perusahaan PVT (Jerman)

    7. Piranti canggih

    Rollomatik kanggo pabrik pungkasan cilik

    Walter kanggo pabrik pungkasan sing ora standar

    Mesin DJ kanggo pabrik pungkasan standar

    8. Aplikasi wiyar

    HRC50 cocog kanggo Baja umum, Besi Cor;

    HRC55 cocog kanggo stainless steel sing ora dilindhungi;

    HRC60 cocog kanggo baja sing wis dikencengi;

    HRC65 cocog kanggo baja waja, rampungake mesin.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita