Kebijakan Mineral Konflik

Nanchang Cemented Carbide LLC (NCC) minangka salah sawijining perusahaan terkemuka ing lapangan Tungsten Carbide ing China. Kita fokus ing pabrikan produk Tungsten.

Ing wulan Juli 2010, Presiden AS Barack Obama nandatangani "Undang-Undang Reformasi Dodd-Frank Wall Street lan Perlindhungan Pelanggan" sing nyakup bagean 1502 (b) babagan Mineral Konflik. Bukti manawa perdagangan mineral tartamtu, Columbite-Tantalite (Coltan / Tantalum), Cassiterite (Tin), Wolframite (Tungsten) lan Gold, diarani Conflict Minerals (3TG), ndhukung pendanaan konflik sipil ing DRC (Demokratik Republik Kongo) sing ditemokake duwe kekerasan ekstrem, lan ora nggatekake hak asasi manungsa.

NCC minangka perusahaan kanthi staf luwih saka 600 atus. Kita mesthi netepi prinsip kanggo ngajeni lan nglindhungi hak asasi manungsa. Kanggo ngindhari bisnis supaya ora melu ing mineral konflik, kita kudu para pemasok nggunakake bahan sing sumber kanthi tanggung jawab kanthi sah. Kaya sing wis dingerteni, para pemasok mesthi menehi bahan saka Tambang Tionghoa lokal. Kita bakal terus tanggung jawab njaluk panyedhiya supaya nyritakake asal usul materi sing ana gandhengane karo 3TG lan priksa manawa logam sing digunakake ing produksi produk bebas saka konflik


Wektu kiriman: Nov-25-2020