Strip Tungsten Carbide

Katrangan singkat:


  • Merek: NCC
  • Asal Produk: Nanchang, China
  • MOQ: 1 pcs
  • Conto: Kasedhiya
  • Perawatan lumahing: Kosong utawa Lemah
  • Wektu kiriman: 7-25 Dina
  • Kapasitas pasokan: 1.00.000 pcs / Wulan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Tungsten Carbide Strip

    Strip karbida wis kaku, atose dhuwur, resistensi nyandhang sing apik, modulus elastis tinggi, kekuatan kompresi sing dhuwur, stabilitas kimia sing apik (asam, alkali, oksidasi suhu dhuwur). Properti kimia saka strip karbida tungsten stabil, uga efektivitas efektivitas & koefisiensi dilatasi kurang.

    Iki minangka bahan sing apik kanggo ngasilake bagean kanggo nolak suhu & karat sing dhuwur. Kajaba iku, umume digunakake minangka bagean nyandhang lan perisai. Kita nyedhiyakake strip karbida tungsten berkualitas tinggi, sing bisa ningkatake produktivitas lan ngirit biaya.

    Fitur karbida tungsten

    1. Kekerasan dhuwur

    2. tahan abrasi lan korosi sing dhuwur.

    3. resistensi tekanan dhuwur

    4. resistensi suhu dhuwur

    5. Produk kanthi peralatan canggih lan pengerjaan sing sampurna

    Pengantar Kelas

    1

    Ukuran piring karbida

    1
    1
    1

    Proses Produksi

    1

    Solusi Industri

    1

    Napa Pilih karbida NCC

    Luwih saka 50 taun pengalaman produksi lan manajemen , Teknologi produksi canggih, mesin presisi tinggi, sistem manajemen QC ketat, Kothak lan tabung kemasan khusus, Maneka cara pengiriman

    1

    1. Produksi kosong karbida tungsten

    Produk karbida kualitas apik gumantung saka 100% bahan baku prawan lan panggilingan basah canggih, mesin pencet lan tungku sinter. Kita negesake saben proses produksi kosong karbida. Kanggo njaga kothong karbida kualitas apik minangka dhasar bagean karbida rampung presisi tinggi.

    2. Proses inspeksi lan pengujian

    Kanggo mesthekake kualitas kabeh produk karbida tungsten karbida, sistem manajemen QC sing ketat sing diarani "Pusat Kontrol Kualitas" wis ditepungake. Kanthi peralatan inspeksi canggih lan inspektur profesional, kita bisa nindakake inspeksi bahan baku, inspeksi ing situs lan sawise rampung inspeksi kanggo njamin 100% produk karbida sing apik.

    1
    1

    3. Peralatan Canggih CNC

    NCC nduwe seri mesin penggiling presisi tinggi, kalebu mesin penggiling rata, mesin OD lan ID, mesin mecah tanpa Pusat lan grinding khusus. Uga duwe mesin CNC, EDM, mesin pemotong kabel lan mesin pengeboran lsp. Kanthi tenaga kerja trampil, kita bisa ngontrol presisi sing dhuwur banget kanggo saben bagean karbida.

    4. Paket lan Pengiriman

    Kothak lan tabung sing dirancang khusus bakal digunakake kanthi bener kanggo produk karbida standar lan khusus kanggo keamanan barang nalika proses transportasi. Sawetara cara pengiriman bisa kasedhiya kanggo kiriman, kayata kita bisa ngirim barang kanthi Segara, liwat udara lan perusahaan Ekspres kaya DHL / FedEx / UPS / TNT lsp.

    1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita